Intrebari si raspunsuri

Atentie! Continutul mesajului original se plaseaza pe site, fara redactare.

salut….. inalbirea dintsilor este de 500 petru toate persoanele sau la anumite persone ce au reduceri?si pe cit timp se face inalbire pe 1sau2ani?

Buna ziua!
Confectionarea capelor este de 500 lei pentru toate persoanele…. Vreau sa mentionez ca in afara de cape, va fi nevoie sa procurati inca 4 seringi de gel… cite 100 de lei fiecare…. in cazul daca nu aveti gelul Dvs. Efectul tine 2 ani… si oricind avind deja aceste cape, nu aveti decit sa mai procurati gel….

Dupa instalarea dintilor din metalocereamica, se poate de lucrat in ei pentru ai face mai mici? nu-mi este comod sa maninc.
?

se poate de scos din suprafata ocluzala daca sunt mai inalti… Mai mult – chiar terbuie, in caz contrara exista riscul fracturarii ceramicii , sau traumarii dintilor de suport !! Daca va referiti la dimensiuninile in totalitate a coroanelor …atunci probabil ca nu se mai poate face nimic…. Pentru a intelege care este esenta problemei Dvs. este necesara o consulatatie in clinica…. Daca lucrarea Dvs a fost plasata recent atunci cel mai bine sa va adresati in clinica in care ea a fost realizata, pentru efectuarea retusarilor (in cazul daca acestea sunt posibile si daca este nevoie)

Buna ziua,
Sunt Mariana Vlas, adult, si ma intereseaza un tratament ortodontic.
Am avut intotdeauna o dantura ordonata, dar de la un timp, din cauza unei atrofii a muschilor labiali (stanga), s-a modificat pozitia dintilor in aceasta zona, in special, incisivul central (stanga), cel lateral si caninul s-au deplasat inainte, iesind chiar inafara (peste buza de jos), inghesuind incisivul central dreapta, spre canin (anexez doua poze).
Ma intereseaza corectia pozitiei dintilor mei in primul rand din motive functionale: nu mai pot musca cu incisivii, imi oboseste musculatura si ma deranjeaza iesirea dintilor inainte la articularea sunetelor vorbirii.
Ati putea sa-mi spuneti daca e posibil un tratement in cazul meu, si cat costa acesta in general:
- cu un aparat fix pe fata externa
- cu un aparat fix pe fata interna

Va multumesc anticipat pentru raspuns.?

Sunt mai multi factori care merita luati in calcul atunci cind se planifica un tratament ortodontic… Unul din cei mai importanti este virsta… O ramura verde a unui copac este foarte usor sa o indoi ( poti sa faci chiar si nod din ea)… pe cind una uscata, la aceeasi incercare, se rupe… De aceea cele mai bune rezultate pe cale ortodontica, le obtinem la copii,.. La fel merita de analizat, care factori au dus la atrofia buzei (despre care ati mentionat)…Probabil suferiti de careva maladii sistemice ? care ar putea la fel afecta si osul… In acest caz tratemenul ortodontic poate fi rezervat… pentru ca el presupune aplicarea unor forte …ce duc la schimbari majore in os…
Dumneavostra necesitati un diagniostic clinic.. asistat de un profesor…sau un doctor habilitat… Intrebarea referitor la pret s-ar putea nici sa nu mai fie actuala pentru cazul Dvs. Eu a propun o consultatie la profesorul clinicii noastre vizavi de problema Dvs. Dumnealui se ocupa de problemele legate de ortodontie…. Daca va hotariti, il puteti contacta direct pentru
a stabili o intilnire la clinica.. 069173748 Prof. Granciuc Gheorghe Nicolai….

Va urez o zi buna!

Buna ziua. Spuneti-mi va rog pe ce perioada de timp (luni, aniwz) se mentine albirea dintilor?

De obicei durata este de aproximativ doi ani, pentru oamenii care duc un mod obisnuit de viata. La fumatori, persoane cu igiena precara, cei care folosesec des alimente ce contin coloranti durata de mentinere a efectului, scade pina la 10-12 luni. Dar chiar si in acest caz, avind capele, nu aveti decit sa mai cumparati gel si sa repetati de sinestatator procedura. Gelurile noastre nu au efecte nocive asupra smaltului si puteti repeta procedura si mai degraba daca doriti un rezultat mai accentuat…
Va doresc o zi buna si va asteptam la clinica noastra

Care este orarul de lucru?

Pentru perioada de vara:
Luni-Vineri 8.30-18.00
Simbata 8.30-13.00
Duminica-Zi libera

Добрый день!!! Скажите пожалуйста возможно ли отбелить зубы если есть пломбы??? или что вы можете посоветовать по отбеливанию зубов?

В процессе отбеливания происходит депигментация органической составляющей зуба, поэтому пломба (неорганический материал) свой цвет не меняет.Учитывая эти особенности пациенту могут посоветовать заменить пломбы после процедуры, подбирая цвет под отбеленный зуб.В ситуации когда пломбы большие по обьему, предлагают изменить цвет, а иногда и форму зуба с помощью установки виниров.

Чем неметалические импланты лучше классических?

1)не содержит металла
2) очень высокая эстетичность
3)отсутствие необходимости проведения теста на переносимость частиц
4)не подвержен корозии, образованию трещин и анаэробных ниш
5) не подвержен эффекту “старение металла” и имеет более высокую степень эластичности что боле близко к физиологической подвижности натурального корня зуба

Care este pretul unei plombe in clinica Dvs?

In cazul obturatiei din material compozit NEfotopolimer pretul este de doar 200 lei.Pentru plombele efectuate din material fotopolimer pretul de baza este de 300 lei