О клинике

De rind cu utilizarea ultimelor realizari ale stiintei medicale cu folosirea materialelor de ultima generatie de la producatori scumpi, pentru pacientii care isi pot permite, nu uitam de cei pentru care luxul nu este o oportunitate. In aceste conditii fiecare pacient isi va putea alege acel plan de tratament pe care si-l poate permite.

In toate cazurile el va fi informat obiectiv despre avantajele si dezavantajele fiecarei metode in parte.Transparenta– In conditiile in care realitatile sociale induc o stare de fobie fata de aspiratiile pur materiale a celor mai difersi specialisti din cele mai diverse domenii, fiecare pacient isi poate monitoriza cheltuielile in care o manopera nu poate fi taxata mai scump decit pretul ei mediu real pe piata serviciilor stomatologice din RM.

In perioadele promotionale preturile pot scadea pina la nivelul cheltuielior pentru materialele utlizate si in acest caz clinica isi asuma reposnabilitati de a acorda servicii doar in limita potentialului disponibil.

Accesibilitatea serviciilor private unor paturi sociale cit mai vaste este principala tactica dupa care este organizat procesul curativ. Profesionalizmul, este prioritatea absoluta. De rind cu medicii cu practica bogata in domeniu, realizari stiintifice si activitati didactice, sunt acceptati doar medicii tineri care pe linga calitatile profesionale de care dau dovada, trec o testare prealabila ce tin de calitatile general umane. Un medic cu adevarat bun este un psiholog puternic, un prieten, o persoana de incredere pe care pacientul il viziteaza cu placere, o persoana cu abilitati intelectuale si sociale suficiente pentru a gasi limba comuna cu toti pacientii. Functionabilitatea procesului este asigurat prin lucru in echipa dupa principiul autoritatii celui mai experimentat … Pacientii complicati sunt consultati de profesori si doctori habilitati in domeniu. Fiecare medic executa doar acele manopere in care este cel mai bun si in care a trecut specializarea.