Expertiza mai multor dentisti pentru pacient

Expertiza mai multor dentisti pentru pacient

Cum beneficiaza un pacient de expertiza mai multor medici dentisti de specialitate?

In cazul problemelor dentare complexe, medicii curanti vor utiliza sistemul intern de monitorizare al fiecarui caz, prin care toti specialistii nostri vor avea acces la detaliile cazului si isi vor pune amprenta pe diagnosticul final, astfel incat planul de tratament ales de catre medicul curant  sa fie cel optim. In acest fel, pacientul va beneficia de experienta mai multor doctori specialisti stomatologi, iar dintii vor avea parte de tratamentul pe care il merita si rezultatul va fi unul de durata.

Echipa medicala Dental.md este formata din peste 10 medici dentisti specializati pe fiecare ramura si este condusa de catre managerul Razvan Savu, medic dentist cu o vasta experienta capatata atat in tara, cat si in strainatate. Dr. Savu este fondatorul altor doua clinici de succes din tara, dovada a pasiunii lui pentru stomatologie, avand atat experienta unui doctor cu rezultate foarte bune, cat si experienta manageriala.

Dental.md se adreseaza persoanelor moderne si active care doresc servicii excelente si cu efecte de durata oferite in cel mai scurt timp. De aceea, suntem atenti la toate detaliile si  cerintele importante din viata pacientului: consultatia de specialitate, diagnosticul precis, tratamentul sigur si fara durere, indicatiile terapeutice pe tot parcursul tratamentului si apelul de urgent al pacientului, serviciul ce ofera posibilitatea pacientilor sa intre in contact cu medicul pentru orice inconvenient. Vizita la dentistul tau va deveni o placere!

Indiferent daca copilului tau ii ies primii dintisori sau daca doresti sa-ti recuceresti partenerul cu un zambet alb stralucitor sau daca acesta acuza dureri la nivelul danturii, Dental.md este destinatia ideala pentru tratamentul perfect si de durata fara sa simti vreo durere sau vreun inconfort multumita anesteziei prin sistem GE Aespire, recunoscut pe plan international.

Clinica stomatologica Dental.md si-a deschis portile in sectorul Telecentru cu scopul de a reda sanatatea dentara si intregi un stil de viata sanatos. Dental.md este un concept al serviciilor dentare impecabile ce insumeaza buna dispozitie, sanatate, frumusete si confort.

Tehnologia ultraperformanta, echipa de medici specializati si managementul cu experienta de succes constituie garantia unor servicii stomatologice impecabile. In spatele unui zambet frumos si sanatos sta un dentist bun!


Comments are closed.